Panorama Homes Network - Gayrimenkul Alım-Satım

Ziyaretçi Defteri

52 Yorum

  1. Hilsen til Panorama Vi vil gerne denne vej, sende en stor TAK til alle ved Panorama (specielt Ayhan & Asger) for Jeres imødekommenhed og hjælpsomhed i forbindelse med at vi i september 2006 var i Alanya for at overtage vores lejlighed i Galaxy III. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Jer, da vi skulle have lavet lidt rettelser i vor lejlighed var I der med det samme og fik det ordnet til alles tilfredshed. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

  2. En stor og varm tak til Panorama. Vi købte vores lejlighed gennem anden mægler i maj 2005 og skulle have de sidste formaliteter med TAPU på plads i sept. 2006. Da vi ankom her, viste det sig at den nævnte mægler havde lukket butikken og var forsvundet fra "jordens overflade". Gode råd var dyre!! Vi havde dog fornemmet "ugler i mosen" før vi rejste og var forberedte på en masse problemer. Gode venner havde anbefalet os at kontakte Asger, Panorama, hvis vi fik brug for hjælp! Og det fik vi! Vi kontaktede Asger, der sagde, at de ville hjælpe, hvis de kunne. Fra første møde mødte vi en fantasstisk venlighed og hjælpsomhed. Der blev "trykket på nogle knapper" og Panorama fik hurtigt løst vores TAPU-problem. Det reddede de sidste 2½ uge af vores ferie! Vi er Ayhan, Muhammet, Asger og resten af kontoret dybt taknemlige for den menneskelige og professionelle hjælp, vi fik. Selv om vi ikke havde købt lejligheden gennem Panorama. Her fik vi en bekræftelse på, hvordan et seriøst mæglerfirma arbejder. Vi kan kun anbefale Panorama Homes Netword på det varmeste, hvis i skal handle ejendom i Alanya. I vil være sikre på en særdeles kompetent og venlig betjening. En betjening der også fortsætter efter handlen. Vi ønsker en glædelig jul og et godt nytår. Jane og Ib

  3. Kontorassistent Hej alle på Panorama Homes. Vi har lige været ned og overtage vores lejlighed i Akdeniz 5, og hvilken dejlig oplevelse, alt var bare iorden, og opholdstilladelsen fik vi uden problemer. En stor tak for venlighed og stor hjælpsomhed. Specielt skal lyde en stor tak til Asger og Rozila, I gjorde købet af vores lejlighed til en meget positiv oplevelse. I har altid tid og det enda med smil på læben, ikke ´en gang har vi spurgt forgæves om noget, vi glæder os allerede til næste gang vi skal til Alanya. Mange hilsner og knus Anna og Hans

  4. erhvervssælger - ford Til hele personalet ved Panoramahomes. Vi vil gerne takke jer alle for jeres hjælpsomhed ved køb og indretning af lejlighed i Akdeniz5 Tosmur, som vi købte juli 2005 , og lige har været nede og overtage. Vi har ikke en eneste gang spurgt jer forgæves om noget, og ej heller sendt mail til Rozila og Asger uden at få et svar tilbage med " humør og lune " mellem linjerne, det er bare dejligt. Tak for al jeres venlighed, vi glæder os til næste besøg i Tyrkiet. Kærlige hilsner fra Annette og Jens Jørgen

  5. Ros og anbefaling af Panorama Homes Vi vil meget gerne anbefale Panorama Homes samt jers stab af venlige medarbejdere. I december 2004 købte vi en lejlighed på projektstadie, som blev lover færdig til juni/juli 2005. Da nærmede os sommeren 2005, var vi meget spændte på hvordan det gik med byggeriet. Vi kunne 1 juli flytte ind i en meget fin lejlighed, der som den eneste var færdiggjort i projektet, vi havde en dejlig ferie i vores nye lejlighed, hvor både møbler og hvidevarer, som vi med Panaram Homes hjælp havde købt i april, var installeret / leveret. Nu er der gået et år,og vi har bruget den 5 gange, hvor vi har haft meget glæde af den service aftale vi har med Panorame Homes, som er utrolig gode til at hjælpe os, med alle problemer og spørgsmål.

  6. Roser til alle på Panorama Homes Vi vil gerne give de beste anbefalinger til hele personalet på kontoret i Panorama Homes, men også Elna i Danmark. Vi var nede i pinsen for at købe en lejlighed i Cemre, og vi fik den allerbedste service og vejledning og fik også valgt den helt rigtige lejlighed. Der manglede ikke hjællp på noget tidspunkt. Vi blev guidet flot og elegant igennem alle instanser, og i forbindelse med vores "powershopping" blev vi ligeledes hjulpet med stor tålmodighed af alle. Og så vil vi da også gerne anbefale Ayhans fine restaurant. Den vil vi helt sikkert besøge igen, når vi kommer tilbage.

  7. Tak for hjælpen Vi er blandt de heldige og lykkelige ejere af en lejlighed i Cemre. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til "Panorama-staben", for en meget professionel håndtering af hele købet.....lige fra fremvisning, til selve købet, til overdragelsen, til hjælp med møblering/opholdstilladelse/skøde, til rep. af div. småting / fejl og mangler osv. osv......Vi kan kun sende vores varmeste anbefalinger til alle der måtte overveje at købe bolig gennem Panorama Homes.

  8. En stor Tak til Panorama. Vi vil hermed gerne sige en meget stor tak for den hjælp og støtte Panorama ydede os, da Jesper, dagen før vores planlagte hjemrejsedag, blev alvorligt syg, og blev indlagt på intensiv afd. på hospitalet. Jeg kontaktede straks Panorama, for at spørge hvad vi skulle gøre i den svære situation vi var kommet i. Straks blev alt disponibelt personale sat igang med at hjælpe os. De fik afbestilt vores flybilletter mv. På hospitalet fik vi besøg, hvilket var en meget stor trøst, i den alvorlige situation vi var kommet i. Da Jesper fik lov til at komme hjem til et Dansk hospital, klarede Panorama igen at hjælpe os. De sørgede for komfortabel transport til lufthavnen, for kørestol i lufthavnen, helt fra minibussen vi blev kørt i, til køb og afhentning af billetter fra Europæiske rejseforsikring i det Tyrkiske flyselskab, og det var ikke nemt. Mest af alt, Tak for den kæmpe sympati og omsorg Panorama viste over for os i vores vanskelige situation. Efter vi er kommet hjem har vi fået mange hilsner, med ønske om god bedring for Jesper, fra hele personalet i Panoramo. Uden jer var vi aldrig kommet så godt igennem den svære tid!

  9. Super service Vi var i påsken i Alanya for at se status på vores lejlighed i Cemre og for at få papirerne i orden. Vi har købt lejligheden i Tosmur uden at have set selve byggegrunden og er yderst tilfredse med Panorama Homes hjælp og hurtige svar på alverdens mulige og umulige spørgsmål. Efter at have set Cemre er vi overbevidste om, at det er et rigtig godt projekt med god beliggenhed tæt ved stranden men ikke for tæt på strandvejen. Lejligheden begynder at tage form og selvom der mangler meget inden overtagelsen i starten af juni, så er vi overbeviste om at Ayhan og hans team nok skal nå det hele. Denne overbevisning kommer af den super professionelle service vi oplevede ifm. besøg hos notar, politi og møbelbutikker. Da vi fx skulle på politistationen for at få opholdstilladelse havde de alle papirene klar og det eneste vi skulle var at vise pas og underskrive. 4 dage senere tog vi igen på politistationen og hentede vores opholdstilladelser. Så nemt kan det gøres. Vi ser frem til at komme tilbage i Juni og se det endelige resultat Venlig hilsen Luise og Martin

  10. Super service ! I feel very luck by being customer at Panorama Homes. From the first time where I meet with Asger and Ayhan in June 2005 to see the Akdeniz5 project, they have offered us excellent and professional service. We have recently been back in Alanya to follow up and again we got fantastic service and help from Ayhan and colleagues at the office. Hopefully their vision of continuously being a good collaboration partner in the future can be fulfilled. I hereby give my best recommendations to Panorama Homes.