De juiste makelaar maakt het verschil! Panorama Homes Network is het verschil waar u op kunt rekenen!
Bent u van plan om uw woning in Alanya te verkopen? U kunt dan contact met ons opnemen voor een vrijblijvende evaluatie!.
Panorama Homes Network is een makelaardij gespecialiseerd in vastgoed in Turkije (regio Alanya en omgeving) gelegen aan de Turkse Riviera.
De afgelopen jaren, hebben wij een solide en stabiel bedrijf in de vastgoedbranche voor Alanya en omgeving opgebouwd. Onze deskundige ervaring, heeft onze positie in de markt versterkt en onze kennis van zaken en lokale connecties zijn van groot belang en voordeel voor onze clienten.
Indien u van plan bent om een woning te kopen of te verkopen in de regio Alanya dan bieden wij u een succesvol resultaat en een betrouwbare service.
Onze hoge standaard van kwaliteit en services gaan ook door nadat u een woning heeft gekocht. Het eerste jaar bieden wij u een volledig beheer van uw huis gratis aan.
 
Waarom zou u kiezen voor Panorama Homes?
In alle aspecten heeft u te maken met een professionele, ervaren makelaar. Onze no nonsense mentaliteit en betrouwbaarheid zijn al bekend world wide. Voor meer referenties kijkt u eens op onze gastenboek, en aarzel niet om ons te bezoeken wanneer u wenst.
 

OBA APARTMENT

€ 62.000

Dit mooie goed onderhouden resale appartement is gelegen in de wijk Oba, een gezellige levendige wijk met vele faciliteiten.

GALAXY III COMPLEX

Vanaf € 90.000

Absoluut een van de beste projecten in Alanya. Complex bestaat uit 100 appartementen verdeeld over 3 blokken op een grondstuk van 10.000m2

KONAK GARDEN VILLA

€ 55.000

Konak Garden 1 is gelegen in Konakli in een goed onderhouden en prachtig mooi groen complex met laagbouw duplexwoningen in Konakli

OASEN APARTMENT

€ 72.000

Oasen appartement is gelegen in de wijk Mahmutlar in een complex met 9 appartementen midden in de bananenplantages.

OCEAN VIEW APARTMENT

€ 58.000

Ocean View appartement is gelegen in de heuvels van het groene Kargicak omringd door bananenplantages...

SEA VIEW APARTMENT

€ 47.000

Dit appartement is gelegen in een complex Seaview 2 in Kargicak, gelegen op ong. 12 km afstand van de...

OCEAN VİEW DUPLEX

€ 80.000

Ocean View duplex is gelegen in een van de mooiste gebieden in de region in Kargicak een heuvelachtig landschap...