Onroerend goed in Alanya, Woning in Alanya, Kopen in Alanya, Verkopen in Alanya, Appartement in Alanya, Appartement in Antalya, Appartement te huur in Alanya, Villa te huur in Alanya

De juiste makelaar maakt het verschil! Panorama Homes Network is het verschil waar u op kunt rekenen!
Bent u van plan om uw woning in Alanya te verkopen? U kunt dan contact met ons opnemen voor een vrijblijvende evaluatie!.
Panorama Homes Network is een makelaardij gespecialiseerd in vastgoed in Turkije (regio Alanya en omgeving) gelegen aan de Turkse Riviera.
De afgelopen jaren, hebben wij een solide en stabiel bedrijf in de vastgoedbranche voor Alanya en omgeving opgebouwd. Onze deskundige ervaring, heeft onze positie in de markt versterkt en onze kennis van zaken en lokale connecties zijn van groot belang en voordeel voor onze clienten.
Indien u van plan bent om een woning te kopen of te verkopen in de regio Alanya dan bieden wij u een succesvol resultaat en een betrouwbare service.
Onze hoge standaard van kwaliteit en services gaan ook door nadat u een woning heeft gekocht. Het eerste jaar bieden wij u een volledig beheer van uw huis gratis aan.

Waarom zou u kiezen voor Panorama Homes?
In alle aspecten heeft u te maken met een professionele, ervaren makelaar. Onze no nonsense mentaliteit en betrouwbaarheid zijn al bekend world wide. Voor meer referenties kijkt u eens op onze gastenboek, en aarzel niet om ons te bezoeken wanneer u wenst.

TOROS III VILLA

€ 149.000

Villa Toros 6 is gelegen in het populaire en bekende project Toros 3 in Kargicak, op 12 km afstand van de bruisende badplaats Alanya

SUN HILL APARTMENT II

€ 50.000

Dit mooie resale appartement is gelegen in een rustig gedeelte in de wijk Cikcilli op loopafstand van het centrum van deze wijk.

SEA SIDE APARTMENT

€ 179.000

Sea Side appartement ligt direct aan zee in de wijk Mahmutlar. Vanwege de lokatie direct aan zee en het...

OCEAN VİEW DUPLEX

€ 80.000

Ocean View duplex is gelegen in een van de mooiste gebieden in de region in Kargicak een heuvelachtig landschap...

PANORAMIC VILLA

€ 295.000

Alanya aan uw voeten. Dat is het gevoel dat u krijgt als u op uw terras van deze villa zit. Een ...

KALE APARTMENT

€ 79.000

Kale appartement ligt op een unieke lokatie in het oude centrum van Alanya op de burchtheuvel. Het ...

GALAXY III

Vanaf € 79.500

Ons grootste project is absoluut de beste in Alanya. Het complex bestaat uit drie appartement gebouwen...